Sales Academy

Opbyg jeres egen salgs- og vinderkultur gennem praktisk træning gennem kursus, coaching, træning og praktiske værktøjer.

Alle medarbejdere i en virksomhed skal sælge virksomheden og dens produkter til markedet og omverdenen – enten direkte eller indirekte. Før, under og efter den konkrete ordre fra kunden. Alle har et ansvar for, at skabe værdi for den enkelte kunde, således at I bliver det naturlige valg som samarbejdspartner og leverandør. Ofte er det de bløde værdier, der skaber de hårde resultater.


Vi hjælper jer med at opbygge jeres egen salgstræning

Salg handler grundlæggende om kommunikation og relationsopbygning samt få alle i ledelsen, teams og virksomheden til at forstå deres vigtige rolle i dette arbejde. Og hver virksomhed har deres DNA, kultur og strategi, som ikke må presses ned i en fastlagt støbeform. Derfor arbejder vi ikke med én grundbog eller metode til at forandre jeres kultur til en salgs- og vinderkultur, men vi hjælper jer til at finde jeres helt unikke måde at få succes på.


Skræddersyet forløb ud fra jeres situation og strategi

Enhver opgave indenfor opbygning af en salgs- og vinderkultur bliver skræddersyet til den enkelte organisation, hvor vi tager udgangspunkt i jeres strategi, implementering og succeskriterier, for at gøre forløbet så konkret, brugbart og praktisk som muligt – og ikke mindst skabe motivation for ledere og teams samt tillige en positiv bundlinje for virksomheden.

Lad os få en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres organisation og jeres ledere og teammedlemmer til at blive endnu bedre.

”Everyone is in the sales and services business”

René Boisen

5 kerneområder som din virksomhed bør have fokus på for at strategien bliver en succes.

Leadership Performance
War Room
High Performance Teams
Executive Coaching
Sales Academy