Visionær ledelse

Vores holdning er: ‘Selvledelse’ før ledelse og mennesket’ - før leder.

 

 

Læs mere >>

Visionær salg

Kender du situationen, hvor du bare synes, at nu må det være nok, men du ved bare ikke, hvordan du kommer videre?

 

Læs mere >>

Visionær coaching

Vi lever i en verden, hvor kompleksiteten bliver større og større og til tider skaber kaos og manglende overblik.

 

Læs mere >>

 

Referencer

Det siger kursisterne på IBC i Kolding

"En rigtig god udfordring for mig"

Camilla Helt | Cand. Merc., P.E. offset A/S

 

- At læse Salgspsykologi II er en af de bedste udfordringer jeg har givet mig selv. At se salgsprocessen ud fra et psykologisk aspekt har været enormt spændende og ikke mindst brugbart i mit job som rådgiver.

 

- Man opnår en indsigt i sig selv og en viden om de kunder man sidder overfor i det daglige arbejde, som jeg ikke har fundet i nogen af de andre uddannelser, jeg har taget undervejs i min karriere. Salgspsykologi burde efter min mening være et must for enhver rådgiver.

 

"De bløde værdier er med til at skabe de hårde resultater"

Titi Astono | Dacapo Teatret A/S

 

- Kan man lære noget på 7 dage over 7 uger?

 

- Ja, det kan man godt, når man samtidig skriver projekt, har en motiverende underviser og skal til en afsluttende eksamen. Læg dertil nogle sjove og dygtige medstuderende - og du har et rigtig godt forum for læring. Jeg har fulgt faget Salgspsykologi II, og det kan jeg varmt anbefale.

 

"Uddannelsen er uden tvivl med til at gøre hverdagen mere spændende"

Jette Beim | Selvstændig

 

- Jeg har arbejdet med salg i mange år og været på salgskurser, men sjælden er det de psykologiske faktorer man bruger tid på. Jeg har valgt salgspsykologi II da jeg synes de psykologiske faktorer, som spiller ind i en salgssituation er vanvittig spændende og vigtig.

 

- At kende sig selv bedre og spotte og forstå kundens psykologiske behov samt lære at anvende de forskellige teorier i praksis er bare nogle af de gode ting, jeg har fået med i min rygsæk. Salgspsykologi II har givet mig nogle værktøjer, som uden tvivl er med til at optimere mit salg og gøre hverdagen mere spændende.

 

"Anbefalelses-værdigt"

Ole Klahsen | Prime Cargo A/S

 

- Salgspsykologi kurset er interessant, idet man får nogle værktøjer til at lette kommunikationen og forståelsen for forskellige persontypers adfærd. Værktøjerne kan anvendes både internt og eksternt, uanset erfaring og branche.

 

- Kurset går videre og dybere end de gængse salgskurser, idet der fokuseres mere på psykologien og matchet mellem persontyper og adfærdsmønstre.

 

"Salgspsykologi II har været meget berigende og givende"

Lina Rudyte Johansson | Sælger, Prime Cargo A/S

 

- Kurset har givet mig nogle fine værktøjer indenfor menneskeforståelse og hvordan det kan bruges i det daglige salgsarbejde. Under kurset fik jeg indblik i, hvordan min egen personlighed og den rette kommunikationsstil kan påvirke kundens købsbeslutninger og de afsætningsøkonomiske målvariable.

 

- Stor ros til underviseren, der formår at videregive sin viden på en meget inspirerende og anderledes måde i forhold til den mere traditionelle måde at se salget på. Jeg giver mine varmeste anbefalinger af Salgspsykologi II på IBC i Kolding.

 

Gitte Kaastrup, Owner and Manager, GMK-Text

“René is an extremely competent, motivating, and inspiring teacher. He has a positive approach to his students and through his fantastic experiences he knows how to make teaching exciting.

I would gladly attend another of René’s courses.” June 25, 2010