Visionær ledelse

Vores holdning er: ‘Selvledelse’ før ledelse og mennesket’ - før leder.

 

 

Læs mere >>

Visionær salg

Kender du situationen, hvor du bare synes, at nu må det være nok, men du ved bare ikke, hvordan du kommer videre?

 

Læs mere >>

Visionær coaching

Vi lever i en verden, hvor kompleksiteten bliver større og større og til tider skaber kaos og manglende overblik.

 

Læs mere >>

 

Om RB Boisen

René Boisen

Jeg har en baggrund som befalingsmand i forsvaret igennem 12 år. Fra tidligere Livgarder til missionsudsendt i Bosnien, har jeg altid haft en særlig interesse i at betragte mennesker under stort pres. Hvad sker der med os, som menneske og leder, når vi skal træffe beslutninger med kniven på struben, og hvordan bevarer vi vores egen integritet i kaos?

 

Dette er essentielle spørgsmål, som i dag optager mig meget, og som smitter af på min måde at anskue udviklingen af mennesker på.

 

Som følge af nogle store personlige udfordringer på livets landevej besluttede jeg mig for at rydde fuldstændigt op i mit liv. Jeg meldte sig til Marathon des Sables, et af verdens hårdeste løb i Sahara, Sydmarokko, og gennemførte det i 2005 som en proces i – ”rejsen mod min egen bevidsthed”.

 

Denne fantastiske rejse holder jeg foredrag om.

 

I 2007 påbegyndte jeg masteruddannelsen, MMD, Master of Management Development,  på Copenhagen Business School og dimitterede november 2008.

 

Det var en særdeles inspirerende periode i mit liv, hvor livets skole blev sat i et teoretisk perspektiv og gav nogle nye vinkler og refleksioner, som jeg har gjort til en del af mig.

 

Desuden har jeg mere end 15 års erfaring med salg og kundekontakt, privat og  B2B, fra forskellige brancher: byggebranchen, forsikringsbranchen, køkkenbranchen, konsulentbranchen m.f.

 

Vores børn er vores største læremestre - hvis vi ellers forstår at tage ved lære af dem. Og jeg er i den heldige situation at være beriget med tre fantastiske tøser og en rigtig knægt.

 

Øvrige samarbejdspartnere

Jeg arbejder sammen med flere professionelle sparringspartnere, som jeg kan stå inde for, jeg vil derfor altid være i stand til at hjælpe mine kunder igennem processen, uanset opgavens størrelse.

 

Teamet vil blive sammensat ud fra opgavens karakter og kompleksitet.