High Performance Teams

Motiverende udvikling fra medarbejdere til effektive teams gennem kursus, coaching, træning og praktiske værktøjer

Opgaver i en virksomhed bliver altid løst i teams, så opbygning af high performance teams er nok den vigtigste disciplin en leder kan have. Ved at have et effektivt team, kan lederen bruge tiden på at udvikle nye områder og koncentrere sig om at skabe motiverende rammer for teamet.


Udvikling af rammer og interaktion i team

Mange teams fungerer faktisk ganske udmærket. Men den rigtige syretest kommer først til at stå sin prøve, når der bliver uvejr – for det vil være her, at dysfunktionerne i teamet kommer frem.

Derfor er det vigtigt allerede fra starten at få afklaret rammerne og interaktionen i teamet, de enkelte medarbejdere samt lederen med grundlæggende spørgsmål som:

  • Har vi tillid til hinanden?
  • Har vi en kommunikationsform, som ikke er præget af konfliktskyhed? 
  • Har vi alle committet os til den fælles opgave?
  • Har vi en forståelse for at holde hinanden gensidig ansvarlige?
  • Har vi fokus på resultaterne?

Herefter opbygger vi gennem træning, coaching, uddannelse og praktiske øvelser en team-spirit med det formål, at vi alle har et fælles mål, og at alle byder ind af sig selv, fordi vores kultur handler om at få løst opgaverne. Kort sagt, at komme i mål sammen, hvor ingen tager æren alene.


Skræddersyet træning ud fra jeres mål

Denne træning i High Performance Teams bliver skræddersyet til det enkelte team med fokus på en gennemtestet “før-under-efter-proces”, hvor vi binder praksisnære cases på, som handler om jeres hverdag. Det drejer sig om kurser i teams, coaching i både grupper og individuelt, uddannelse af ledere samt ikke mindst opbygning af praktiske, let-forståelige og effektive værktøjer, der præcist måler resultaterne.

Vi tager udgangspunkt i jeres strategi, implementering og succeskriterier, for at gøre forløbet så brugbart og praktisk som muligt – og ikke mindst skabe motivation for ledere og teams samt tillige en positiv bundlinje for virksomheden.

”There are no bad teams, only bad leaders.”

Jocko Willink

5 kerneområder som din virksomhed bør have fokus på for at strategien bliver en succes.

Leadership Performance
War Room
High Performance Teams
Executive Coaching
Sales Academy