Get Inspired

Foredrag, der inspirerer, motiverer og flytter dig og din organisation

Giv din organisation, forening eller gruppe et boost med et foredrag, der inspirerer, motiverer og flytter jer. René Boisen har selv stået over for store forandringer i sit liv, og han har målrettet arbejdet med de mentale og konkrete værktøjer, der skal til for at komme videre. 

Vi lover et uforglemmeligt indspark, hvor alle vil komme i kontakt med sig selv og få noget at tænke over.


Sahara, gidseltagning og højintensitet stress

Hvordan håndterer du stress i din hverdag, hvor KPI-helvedet, målresultater, strategier og familien skal gå op i en højere enhed?

I dette foredrag vil der blive fokuseret på håndtering af stress i absolutte højintensitets miljøer, og samtidig en fortælling om mennesker, der har måttet finde helt andre metoder, bare for at overleve til i morgen. Hvordan kan du overføre dette til din egen verden? Hvordan kan du tage styringen over dit eget liv i en særdeles kompleks verden, hvor der konstant er støj og afbrydelser?

I april 2005 gennemførte René et af verdens hårdeste løb. Han fortæller om, hvilke mentale værkstøjer, som drev ham 245 km gennem Saharas ørken i det sydlige Marokko. Hvad fik Daniel Rye til at overleve 13 måneder i ISIS-helvedet i Syrien? Hvordan klarede Bowe Bergdale at overleve 5 år i fangeskab hos Taliban i Afghanistan?

René er uddannet som instruktør i gidseloverlevelse.

At være leder er ikke et job – det er et valg. Punktum! Du har sagt JA til at få dine opgaver løst igennem andre mennesker og har derfor påtaget dig et stort ansvar. Det er ikke nødvendigvis nemt – for din virksomhed består af mennesker, der også har deres at slås med: Familie, privatøkonomi, teenagere, skilsmisse, og så skal der konstant kæmpes om at bevare jobbet i en verden, hvor alt helst skulle være sket i går.


Ledelseskultur or NOT

I dette foredrag vil du blive udfordret på ledelseskulturen og dit eget virke som leder. Der vil være fokus på feedbackkultur, drømmeholdet, når ledelse gør ondt, autentisk ledelse, og hvordan du kommer til at elske dine medarbejdere.

I det feudale Japan var Bushido det store kodeks for, hvordan en Samurai skulle kæmpe og bevare æren til sin død. Bushi betyder kriger og do betyder vej, så oversat betyder det ”Krigerens vej”. Træn som du kæmper! 

René er selv sort bælte karateinstruktør.

Kontakt os for andre temaer til inspirerende foredrag.

“Successful people do what unsuccessful people are not willing to do. Don’t wish it were easier; wish you were better.”

Jim Rohn

5 kerneområder som din virksomhed bør have fokus på for at strategien bliver en succes.

Leadership Performance
War Room
High Performance Teams
Executive Coaching
Sales Academy